Merkkleding zit beter met een goed figuur

Waarom zie je op de catwalk altijd mensen lopen die er perfect uitzien ? Dat komt omdat merkkleding er het best uitziet bij een goed figuur. Maar hoe kom je hieraan?

Afvallen
Om een goed figuur te krijgen moet je niet als een gek gaan afvallen. Als je bijvoorbeeld een crashdieet gaat volgen, zal je in het begin zeker snel veel gewicht kwijtraken. Maar op lange termijn zal je vervolgens zwaarder worden dan je was. Daarnaast betekent afvallen niet per definitie dat je ook daadwerkelijk een goed figuur krijgt. Je raakt met het verkeerde dieet namelijk niet alleen vet kwijt. Maar ook spierweefsel.
De juiste manier om een goed figuur te krijgen is om te gaan sporten in combinatie met een uitgebalanceerd voedingsprogramma, met veel eiwitten, vitamines, mineralen etc. De beste keus hierin is Herbalife.

Bewegen
Hoe helpt bewegen ? Door meer te sporten en dan een combinatie van cardio en kracht, komt jouw lichaam beter in balans. Door de cardio oefeningen ga je meer calorieën verbranden en verbrandt je sneller jouw overtollige vetreserves. Je wordt dus slanker. Door de krachttraining, bouw je enerzijds meer spierweefsel op. Dit leidt tot een figuurcorrectie en mooiere lichaamsverhoudingen. Daarbij zorgt een toename van de spiermassa ook dat je ook in rust meer calorieën zult verbranden. Dus ook dit leidt weer tot een slanker lichaam.

Voedingsprogramma
Sporten en beweging heeft weinig zin als je niet ook jouw voedingspatroon aanpast. Een slanker lichaam ontstaat door een combinatie van 30 % beweging en 70 % voeding. Laat dus alle lege calorieën zoveel mogelijk staan (snoep, chips, brood, aardappelen, rijst, pasta) of vervang dit door gezondere alternatieven. Kies bij voorkeur voeding die bestaat uit goede koolhydraten (fruit, groente, havermout), eitwitten, vitamines en mineralen. Een makkelijk oplossing is als je kiest voor een maaltijvervanger zoals bijvoorbeeld Herbalife. De Herbalife producten bevatten alle voedingsstoffen die jouw lichaam nodig heeft.

Kijk voor meer informatie eens op de website www.topdieet.nl