Overhemden van CoG Circle of Gentlemen

Circle of Gentlemen is een origineel Nederlands merk voor overhemden, truien, jassen, broeken en kostuumpakken. Jan Jaap van Gent en Michel van Kommer zijn de oprichters van dit mooie bedrijf. Zij startte in 2006 de productie van deze kleding. De shirts werken bedrukt met mooie designs en verschenen in vele kleuren. Dankzij de trendy ontwerpen en het gebruik van materialen van de hoogste kwaliteit heeft de kleding van CoG Circle of Gentlemen zeer snel een internationale bekendheid gekregen.

Hoge kwaliteit overhemden

De stoffen die gebruikt worden voor het maken van de overhemden zijn geweven door de bekendste Italiaanse wevers, zoals bijvoorbeeld Monti Tessitura. Dankzij een stevige en strakke boord krijgen de overhemden een formele uitstraling die behoorlijk scherp en strak aanvoelt. De overhemden van CoG maken onderscheid door hun unieke eigentijdse karakter. CoG richt zich duidelijk op de zelfverzekerde en modebewuste zakenpannen. Je vindt de CoG Circle of Gentlemen collectie terug op overhemden.com

Een opvallende nieuwkomer in de internationale modewereld!

Helaas vindt je in de naam van dit merk veel gemaakte spelfouten, let daar goed op! Vaak is de schrijfwijze Cirkle of Gentleman terwijl dit moet zijn: Circle of Gentlemen. De ontwerpers van de Circle of Gentlemen overhemden lijken de oude overhemden die wij al eeuwenlang kennen te vernieuwen. Vooral de typerende hoge Italiaanse boord dat vaak met veel extra knoopjes gemaakt wordt maakt deze overhemden een opvallende nieuwkomer in de internationale modewereld.

CoG Circle of Gentlemen overhemd kopen Deze zeer snel herkenbare overhemden zie je direct staan in onze catalogus. Deze stijlvolle business overhemden en shirts bedekt met opvallende prints vallen direct op. Toch hebben we getracht onze webwinkel nog overzichtelijker te maken zodat je met enkele klikken op je muis het overhemd kiest dat precies bij je past. Het afrekenen kan eenvoudig met verschillende betaalmethodes en je hemd wordt snel thuisbezorgd. Mocht je toch nog vragen hebben of advies kunnen gebruiken, dan staan wij voor je klaar om je een handje te helpen!