Mysteryland madness 2012

Het was van de regen in de drup afgelopen zaterdag bij Mysteryland. Het Haarlemmermeer was één grote modderplas. De regenlaars was deze dag een hot item. Poncho’s, pluishaar, kapotte paraplu’s; we namen het allemaal voor lief. De podia waren overdekt, dus zoek je plek en dans de dag door met jouw lievelingsdj’s. Dat is wat wij hebben gedaan. Tiktak x Mysteryland was de plek waar wij te vinden waren. De Heineken Starclub ging los met The Partysquad, Yellow Claw en The Flexican – om even een paar favorieten te noemen. En dan was het eigenlijk alleen maar knus dat de regen zachtjes -en soms héél hard- op het dak tikte.

Mysteryland madness

Beter goed gefeest, dan slecht geslapen. Dat is het motto van Mysteryland. En wij sluiten ons daar bij aan. Mysteryland beloofde ons hysterische madness en dat was het zeker. Ondanks de onaantrekkelijke poncho’s die aanvoelden als boterhamzakjes was het toch nog een prima opgave om fashionable festivalmeisjes te vinden. De één met een leuk two tone jasje aan en de ander met een kekke panty. Het was niet allemaal poncho wat het festival overheerste, gelukkig. Zie hier het bewijs.

Eindstand: Natte schoenen, kapotte panty’s, uitgelopen make-up en poncho’s met gaten. Maar oh, wat was het leuk met z’n allen. Doorgehaald staat netjes, zou meneer Mysteryland zeggen. En wij zouden het zo weer over doen. Bedankt, Mysteryland!

Bron: http://www.fashionchick.nl/fashionnews/streetstyle-report-mysterland-2012/2759.htmlmerkkleding op Mysteryland 2012